dimarts, 13 de març del 2012

Crònica dels concerts al Kursaal i el llibre d'Espècies per catalogar!

Els Amics el dijous van començar la gira del disc Espècies per catalogar al Teatre Kursaal de Manresa. Van estar dijous i divendres i ho van donar tot a dalt de l'escenari! Jo no vaig poder anar a cap dels dos, però aquí trobareu les cròniques dels Amics al seu blog! Ahir també van dir al seu blog que el llibre d'Espècies per catalogar ja està a la venda i que el podeu trobar a totes les botigues del Principat o si voleu també el podeu trobar a la botigueta. La periodista musical Elisenda Soriguera és qui ha escrit el llibre que consta de 160 pàgines amb fotos inèdites on parlen de: Com van viure el final de la gira Bed&Breakfast amb els dos Palau de la Música; dels mesos allunyats dels escenaris; de com van sorgir les idees de les lletres i reflexions profundes de l’estructura musical i lletrística de cada una de les noves cançons del nou disc.

El Mario Mir, l'expert en Iphones dels Amics els hi ha fet arribar les primeres estadístiques de l'aplicació dels Amics porten pràctiment 1000 descàrregues de les quals 674 es van fer el primer dia.

Aqui us deixo la llista del 1er dia:

1. Spain 644
2. China 16
3. Italy 3
4. USA 3
5. Switzerland 1
6. Hong Kong 1
7. UK 1
8. Russia 1
9. Saudi Arabia 1
10. Venezuela 1 



Per acabar dues coses: Aquí teniu un resum de Genís Cormand i Miquel Llach amb imatges del primer concert de la gira. I per acabar ahir els Amics van ser a l'Apolo a la gala dels Premis Enderrock entregant un premi a l'Anna Roig i l'Ombre de Ton chien. Ara us deixaré algunes fotos que els hi vaig fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada