dimarts, 10 de juny del 2014

Preferiria no fer-ho

Que en fa de temps que no passava per aquí, des de l'abril, però ja torno a ser aquí. He estat ocupada amb altres projectes molt interessants que m'han tingut ocupada. Perdoneu la poca activitat al blog. Aviat tindreu la crònica de Sant Cugat, però avui farem memòria de tot el que ha passat.


1. Primera pregunta i molt obligada! Qui anirà al Canet Rock a veure als Amics? Si toquen "Tren transsiberià" podriem fer el tren més llarg de la història a un concert dels Amics no? Que us sembla la idea?
2. Qui havia endevinat que el nou videoclip que estan gravant els Amics a Sabadell tindrà de banda sonora "Preferiria no fer-ho"?
3. Els Amics estan de camí a Madrid per assistir a la Gala dels Premios UFI al Teatro Fernando Rojas. Els hi desitgem molta sort!
4. Si no ets un dels estudiants que s'està quedant sense ungles i sense amics per culpa de la maleïda Sele, aquí tens una extensa entrevista del Carles Capdevila, director de l'Ara als Amics.
5. Missatge per la Núria Ventura, aviat tindràs el premi del concurs que vas guanyar.
6. Us informo que per les 20000 visites la vull fer grossa, encara no sé que ni com, però el premi serà molt temptador i us barallareu per aconseguir-ho.
7. Us proposo un joc molt divertit, agafeu aquesta foto del Dani i penseu que pot estar pensant, amb qui pot estar parlant o a qui està assenyalant i deixeu-vos endur per la vostra imaginació. No hi haurà cap guanyador/a només es per riure una mica.
La foto en qüestió. 
8. Ja vaig acabant.
9. Per cert, avui he sabut que una molt bona amiga meva sortirà al videoclip dels Amics. Des d'aquí moltes felicitats, Aida! T'ho mereixes!
10. Si heu arribat fins aquí voldrà dir que heu llegit tots els punts! FELICITATS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada