divendres, 17 d’octubre del 2014

Us he abandonat

No tinc perdó, ho sé, però tinc altres projectes que em motiven més i que necessiten més atenció. Us dec moltes cròniques, però a aquestes alçades de la pel·lícula ja no tindria sentit, us ho compensaré amb la crònica del concert de Sabadell que faran els Amics el 7 de Novembre.

Foto Ibai Acevedo. 

Sempre ho dic, però que el blog segueixi viu depén de vosaltres, comenteu, feu que les visites pujin i recomaneu el blog als vostres amics que siguin fans dels Amics. I si us agraden els meus posts també us podeu subscriure i em fareu molt feliç. Vaaa, que per les 20.000 visites en farem una de grossa! Però comenteu que m'agrada molt llegir els vostres comentaris.


Ara us parlaré d'un blog molt visual que acaba de néixer fa res i que esperem que tingui una vida plena de visites. La seva autora es l'Ana Giménez i penja les fotos que fa als concerts. No estan fetes amb una reflex, però estan força bé. Aneu-hi i gaudiu. Això sí, no deixeu de visitar el meu blog, eh?!

I parlant de blogs i tal com diu el Ferran, demano que torni el blog de la Loretta! M'agradava i reia moltíssim, ha de tornar, sí o sí! Anima't Loretta!

Els Amics han anunciat aquest matí que l'11 de de sembre faran per tercera vegada el concert benèfic "Els Amics i els seus amics". Serà un dijous i us deixo l'enllaç per comprar les entrades.

Espero que la meva tornada us hagi alegrat.

8 comentaris:

  1. Jo m'alegro molt de hagi tornat!
    No sé si el Postpost tornarà, si ho desitjem amb prou forces.. potser ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que els desitgem Loretta :)

      I Marta, ben tornada, amb ganes de seguir llegint els teus posts :)

      Carla Serra

      Elimina
    2. Loretta, pel que veig no sóc la única que ho desitja! Moltes gràcies guapa! :)

      Elimina
    3. Carla, moltes gràcies! M'agrada que en tinguis ganes! :)

      Elimina
  2. marta, era molt xulo el blog però de vegades les prioritats canvien . això sí, que segueixi el de l'anna i amigues dels amics i que torni el de la loretta, please !!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esther, el blog seguirà on fire igualment per molt que les teves prioritats hagin canviat.

      Elimina
  3. Be anem per parts:

    primer com deixis el blog et mato...ale ja ho he dit jajajajajaja xD En serio no ho deixis por fis..que fare jo sense els teus posts..son els millor que hi ha ;) Es veritat que tens en ment, i em consta, nous projectes i molt xulos, pero no ens deixis por fis por fis que volem arribar a les 20000 visites i saber quina sorpresa ens espera jejejeje ;)

    I be a tema personal...t'adoro guapi!!Aixxxx no saps la ilu que m'ha fet trobar-me una recomanació teva del meu blog al teu...aixó es molt gran...i que sapigues que ja he fet canvis, si es que els teus consells son molt apreciats per mi ;)

    I estic amb tu Loretta ja trigues!!!HAS DE TORNAR SI O SI SI O SI!! ha quedat clar??? doncs aixó....jejejejeje ;)

    Be guapi un petonet molt gran!!!
    M'encanta la foto amb els dialegs jajajajaja xD I va ja que ho demana i per ser ell eh?? : dani GUAPOOOOOOOOOOOOOO!! jajajajajajajajajaa xD
    Ana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com m'agrada llegir-te, tan maca com sempre!
      Pel meu bé no deixaré el meu blog, els meus projectes i ganes de seguir estudiant no deixaran que torni a abandonar el blog. Mentre hi hagi gent com tu, no passarà.
      Jo també tinc ganes d'arribar a les 20000 visites! No ho pot dir tothom! :)
      Molt contenta que t'agradés la recomanació, ho havia de fer! He visitat el blog i ara sí que convida a entrar, té més vida! Felicitats!
      Gràcies per comentar la foto, has sigut la única! Tu si que estimes aquest blog! És molt guapoooooooooo! Massa!

      No deixis de comentar mai! :)

      Elimina