dilluns, 27 de febrer del 2012

Amics Films Awards!

Perdoneu que hagi tardat uns dies en actualitzar el blog, però no he tingut temps. Ja fa unes setmanes que els Amics, van anunciar que volien fer un concurs, doncs fa uns dies van donar més detalls.

Amics Films Awards

Pots escollir entre aquests 3 videoclips per fer la teva versió: Monsieur Cousteau, A vegades i Déjà-vu. El pots fer literalment igual que el seu o deixar anar la teva imaginació i creativitat per fer la teva versió.

Teniu temps fins el dia 3 de març a mitjanit i per enviar el video primer us heu d'obrir un compte a youtube si ja en teniu no fa falta. Penjeu el video a youtube amb els noms i cognoms dels participants i l'envieu al correo personal dels Amics amicsdelesarts@gmail.com

El diumenge 4 és penjaràn tots els videos que els amics hagin rebut i comencarà la votació que és tancarà el dilluns 5  a mitjanit. El guanyador se sabra el mateix 5 a mitjanit, quan hagin fet el recompte.

El guanyador/a guanyarà un premi únic i molt especial.   Poder assistir a l’assaig general a porta tancada del nou Espectacle Espècies per catalogar que tindrà lloc el dimarts 6 de març.

Espero que us animeu, els meus amics i jo ja hem fet la nostra versió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada