dissabte, 4 de febrer del 2012

Dilluns 6 a les 6:00!

Aquesta foto està al blog dels Amics!
Ja sabiem el dia de l'estrena del videoclip de Monsieur Cousteau, però avui els Amics han dit que s'estrenarà a les 6:00 del mati! Així que ja ho sabeu, tocarà fer-li cas al Guardiola, quan va dir que si ens llevem ben d'hora ben d'hora, ben d'hora podrem veure el videoclip dels Amics!

Els Amics fan una crida a la família Amics: Un cop vist el videoclip, que els hi fem arribar per link youtube les nostres versions personals del viceoclip. Un cop hagin rebut totes els versions, les posaràn al blog i per votació popular decidirem al guanyador que s'endurà un premi Amics (Amics Film Awards).

Per celebrar que el dilluns farà un any del primer concert al Palau de la Música, estrenaràn la cançó Louisiana o els camps de cotó.

L'aplicació Iphone/Ipod: Ja la tenen i estàn fent proves pilot. Els hi ha quedat molt guapa i pràctica. Ara només falta que la pujin a Can Apple que la verifiquin i quan els hi donguin l'ok estàra disponible gratuïtament a l'AppleStore. Han dit que ells ja els hi han dit que ho volen pel 15 de Febrer però també els hi han dit que aquestes coses a vegades poden trigar.

Concerts: Han donat les gràcies per exhaurir les entrades dels dos concerts al Kursaal de Manresa. També han dit que aviat seràn a Mallorca en concert!


Per acabar, agraeixen les propostes 2.0 que els hi hem fet arribar. Han dit que són molt guapes i que les estàn estudiant.

PD: El primer i el segon video són del post que van publicar dijous els Amics! Un video promocional i un micro-single.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada