dimecres, 10 d’octubre del 2012

Ja tocava actualitzar el blog!

Perdoneu que hagi tardat tan en escriure, però aquí estic. Hi ha moltes novetats amicals, ara us les explico.

La portada del llibre Déjà-Vu. (Foto agafada del blog dels Amics).
1. El 16 d'octubre arriba a les botigues el llibre de Déjà-Vu, on trobareu un cd amb una versió cantada i un altre només instrumental i amb el making off del llibre. Aquí teniu un avançament. Si no podeu esperar i voleu que us arribi el mateix dia a casa, el podeu pre-reservar a la botigueta dels Amics.

2. L'Eduard va ser nombrat Banyolí de l'any i com que no va poder assistir a la gala d'entrega perque tenia concert, va fer aquest video per agrair-ho. Moltes felicitats Edu! T'ho mereixes.

3. Aquest dissabte els Amics toquen a Cadaqués, un dels millors indrets de Catalunya. Si voleu comprar les entrades, aquí les teniu.

4. Els Amics surtiràn al programa del 33 "De prop" el dilluns 12 de novembre a les 00:30! Tenim una cita amb el sofà i segur que ens faràn ballar molt al menjador.

5. Si encara no heu llegit la crònica del Festival Petits Camaleons, especialment pels més petits. Una gran iniciativa que facin concert per ells.

6. El 27 d'octubre aniré a Cornellà al concert dels Amics, també tocaràn els Catarres. L'endemà del concert tindreu la crònica.

7. Abans que s'acabi l'any tindreu una gran sorpresa al blog. Tinc ganes de fer un regal als meus seguidors, us ho mereixeu i espero que us agradi. Estigueu atents al blog, aniré donant pistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada