dimarts, 27 de novembre del 2012

Banyoles, Sant Cugat i el pregó!

El dissabte vaig anar a passar la tarda a Banyoles, el poble de l'Eduard. Era el primer cop que hi anava i em va agradar molt. Tornaré aviat, perque no vaig poder veure l'estany. Hi vaig anar perque l'Edu presentava el llibre de Déjà Vu a la llibreria Altell. La presentació va ser molt acollidora i molt divertida. Va ser un plaer gaudir d'una bona estona amb l'Edu.

Vaig acabar la tarda del dissabte de la millor manera, una foto amb l'Edu. 
Ahir els Amics van donar a conèixer els Amics que els acompanyaran al concert benèfic dels Amics i els seus amics a Sant Cugat.

Són aquests: Joan Colomo, Pere Jou de Quart Primera, Andrea Motis i Joan Chamorro Group, el Col·lectiu Brossa, la Jove Big Band del Taller de Músics de Barcelona i el Ramón Gener (Presentador d'Òpera en texans).

Amb aquests grans amics segur que serà una nit molt gran i màgica. Espero que tingueu la vostra entrada perque ja estàn exhaurides.

Aquest diumenge el Dani farà el pregó de la Festa Major del Barri de Sant Andreu de Palomar. Si no us el voleu perdre, serà a les 12 del migdia a la Plaça Orfila.


I per acabar, recordar-vos que demà els Amics estaran presentant el llibre de Déjà Vu a la Casa del Llibre, juntament amb el Victor Escandell. A les 19:00 de la tarda.

2 comentaris:

  1. Ei marta, bé, ells han posat que el pregó és a les 12, però al programa de mà, posa que és a 2/4 de 12 del matí

    És per que ho tinguis en compte i hi arrivis amb temps!

    Allà ens veurem
    Carla Serra

    ResponElimina
  2. Hola Carla!

    Moltes gràcies per avisar! Oi tant, que ho tindré compte! :)

    Ens veiem diumenge! :D

    Mitjons, petons i americanes!

    ResponElimina