divendres, 6 de gener del 2012

Els Amics ja tenen el disc a les mans!

Ahir van dir al seu blog que ja tenien el disc a les mans i van desvetllar alguns detalls del disc. Per exemple el disc tindrà 12 cançons, que hi ha una cançó que és diu Carnaval on van tenir la gran col·laboració del Col·lectiu Brossa, cinc músics espectaculars, també van dir que la cançó havia quedat espectacular. Una altre cançó és la trilogía de "L'home que..." avere amb que ens soprenen aquest cop els Amics. Per acabar amb les cançons van dir que n'hi ha una que va dedicada a un dels grans catalogadors d'espècies del segle XX. Dilluns ja enviaràn el disc cap a la fàbrica i aviat ens desvetllaran més coses com la llista de totes les cançons, la portada i més cosetes.

Nous concerts: Ja us vaig dir que tocaràn a Reus,aquí les entrades! Igualada, La Sala, hora sense determinar! Cassà de la Selva, Polivalent, 23:00h i per acabar Granollers, Teatre Auditori, 21:00h.

Per acabar un apunt: He trobat un blog que és diu poc-moderna, és un blog de VilaWeb d'Elisenda Soriguera, que parla de com serà el nou disc dels Amics! Feu-hi un cop d'ull!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada