dimarts, 10 de gener del 2012

Monsieur Cousteau!

Ahir els Amics van anunciar en el seu blog que el single del nou disc és dirà Monsieur Cousteau, aquest nom fa referència a l'explorador i investigador submarí Jacques-Yves Cousteau! Van afirmar que serà "Una cançó per viatjar des de casa fins al món submarí, on tot està per descobrir, on tot està per explorar i catalogar". Per acabar ens van dir que estaven fent les poves de càmera perque aquest dissabte gravaran el seu primer videoclip d'aquest nou disc. Els Amics no faràn el videoclip sols, estarà dirigit per l'Oriol Villar de Villarosàs, juntament amb l'Emili Guirao, director de fotografia i en Dani Molina, productor.

Però com ja sabeu aquest videoclip que gravaràn no serà el primer, us enrecordeu de tots els que han fet? Ara us faig un recull dels videoclips que han fet fins ara.
1-L'home que treballa fent de gos 
2-A vegades
3-Déjà-Vu
4-Jean-Luc
5-Per mars i muntanyes
6-Reykjavík
7-La merda se'ns menja

Nota pel videoclip número 6: Al youtube els Amics, diuen que.... Això no és un videoclip oficial. És un accident editant el vídeo d'unes vacances. Però per mi ja s'ha convertit en oficial.
Un últim apunt els amics surten a la Revista Enderrock d'aquest mes de Gener, expliquen detalls del disc... pot semblar interessant. Quan la tingui la penjaré al blog! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada