divendres, 18 de gener del 2013

4 coses!

Avui serà curt el post.

1- Els Amics fa uns dies van anunciar que hi hauria un vuitè samurai i efectivament així va ser, el 28 de Febrer al Trui Teatre de Palma. Visitaran Ses Illes. Les entrades es posaran a la venda ben aviat. 

2- Espècies per catalogar entre els 50 discos més venuts de l'any i és l'únic en català. MOLTES FELICITATS AMICS! US HO MEREIXEU! Aquí teniu la notícia!! 

3- Com van fer a la gira Bed&Breakfast, han tornat a demanar que els hi enviem les nostres històries. Teniu temps, les començaran a publicar un cop acabada la gira. Heu d'enviar-les a amicsdelesarts@gmail.com i adjuntar-hi una foto (que no pesi gaire). L'assumpte del correu l'heu de titular M'HE CATALOGAT.

Els Amics ho expliquen millor :

Volem saber la història, conèixer quina cançó de l'Espècies us ha acabat arribant més, quina estava sonant de fons en aquell moment que us ha marcat, quina història de les que s'expliquen al disc s'ha acabat barrejant amb la vostra vida. 

4- Han donat a conèixer les 5 cançons guanyadores que entren a formar part de les cançons a la carta, també han dit que algunes d'aquestes 5 aniran apareixent als concerts que faran a Terrassa, Manresa i Salt. 

Són aquestes: 

Liverpool ( Abans és deia Mecanoscrit del segon origen) 

Per mars i muntanyes 

Súper bon noi

A Vegades 

Reykjavík 

Per poc que no entra Els Binocles d'en Pere. 


PD: Molt feliç de que ja siguem 15 seguidors al blog! Benvinguda Montse! GRÀCIES a tots! :D 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada