dijous, 14 de febrer del 2013

Aniversari i concurs!

L'Espècies fa un any. GRÀCIES PER TOT, AMICS! 
Avui fa un any que el disc Espècies per Catalogar va sortir a la venda, un any que els Amics van firmar el disc al Fnac de l'Illa Diagonal. En aquest any els Amics i l'Espècies ens han fet viure moments únics i moments que difícilment oblidarem. Ara només queda acomiadar el disc i la gira com és mereix. Ens espera un final de gira de traca i mocador. La meva crònica de com va anar la firma de discs al Fnac de l'Illa.

Els Amics estan d'aniversari. 
Per si estàs dubtant d'anar a Palma o no, aquí tens l'oportunitat perfecte. La gent de Hotel Amic ha obert un SÚPER CONCURS per guanyar una entrada doble pel concert dels Amics el 28 de Febrer al Trui Teatre i una habitació d'hotel. Encara t'ho estàs pensant? Ara t'explico que has de fer per participar al sorteig. Només heu d'entrar en aquesta pàgina i contestar correctament la pregunta que fan a baix de tot en un comentari o si vols també pots deixar la resposta a la seva plana del Facebook. El guanyador se sabrà el dia 21 de Febrer al mateix blog on deixeu el comentari. MOLT IMPORTANT a sota de la resposta a la pregunta, heu de deixar el vostre correu perquè en cas que sigueu el guanyador/a puguin contactar amb vosaltres.

PD: Els Amics toquen aquest dissabte a Manresa! Aquí tens l'enllaç de les entrades.
PD: Demà és tanca la segona ronda de les votacions dels Premis Enderrock, si encara no heu votat ho podeu fer aquí. Les entrades per la gala ja estan a la venda, les trobareu aquí.



4 comentaris:

  1. Aixx com pasa el temps...quins records d'aquell dia 14...a les 12.30h estava al Confus, per primer cop vaig tenir sort en un concurs, i vaiga anar..vaig demanar permis a la feina i vaig gaudir com mai d'aquella experiencia...i per postres per la tarda signatura de discos!! :)!!va ser un dia molt gran!i espera que per si tingués prou al dia seguent vaig tornar a anar al Abacus jajajaja!! xD!!

    I be ja ha passat un any i he viscut moltissimes experiencies que mai oblidare! :)!I he conegut a gent que val molt la pena...no miro a ningu eh??jajajajajaja!! xD!

    Molts petonetsss!!
    muaaakss!!
    Ana



    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, mires enrere i veus que tot són bons moments i que el primer dia ja va ser especial. El confús va ser el principi de tot! jejeje

      El mateix et dic, jo també he viscut moltes coses al vostre costat i les que ens queden! :D

      Bona nit i pantalons! :D

      Elimina
  2. 1 any vivint al Planeta Piruleta. Per mi el dia que van treure el disc també va ser el dia que em vaig declarar oficialment fan dels amics. Aquest any ha estat molt especial per els centenars de moment viscuts i per la magnifica gent que he conegut!!

    Una pena que no ens hagin tocat les entrades per Mallorca, però així millor i així agafem forces i anem encara amb més ganes per anar a Salou! Serà una nit inoblidable!!!!!

    ...i un dinosaure! <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, el temps passa volant! Ha sigut any que el tornaria a viure els cops que fes falta i amb les mateixes persones amb les qui faig bogeries! :)

      Ja ho pots ben dir, però per aquesta raó ho petarem a Salou!!! Quines ganes de que arribi el dia! :D

      Mitjons, petons i americanes! <3

      Elimina