dimarts, 12 de febrer del 2013

Video dels Amics i els seus amics a Sant Cugat!

Fa 5 hores més o menys que han penjat el docu-resum del concert benèfic del passat 20 de desembre a l'Auditori de Sant Cugat que van fer els Amics acompanyats pels seus amics. El vídeo ha sigut possible gràcies a la gent de Suport Films. Espero que gaudiu dels 32 minuts que dura el vídeo i recordeu el que va ser una nit màgica.

4 comentaris:

  1. Va ser una gran nit!!una nit on vaig descubrir artites que per mi eren desconeguts i que em vaig quedar sense paraules!com amb l'Andrea Motis!!pell de gallina! :)!!

    I be crec que passo desapercebuda m'han dit oi??no se'm veu emocionada ballant oi??...crec que no....jajajajajajajaja!! xD!!

    Molts petonetsss!!
    Ana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va ser una nit on vam guanyar tots i vam gaudir al màxim!!! Jo els coneixia tots, menys la Jove Big Band del Taller de Músics! Tots són uns grans artistes.

      Surts una mica només! jajaja

      Mitjons, petons i americanes! :D

      Elimina
  2. Una nit màgica! Per mi vas ser una nit molt especial ja que aquell mateix dia havia presentat el treball de recerca i vaig poder gaudir com mai del concert!!
    Tots els artistes que van acompanyat als amics van estar de 10 i aquest video resumeix perfectament el que vem viure una nit més amb els amics! ;)
    I a sobre surto al video! jejeje

    ...i flors...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per mi també, ja havia gaudit del concert que van fer a Sant Cugat la gira pasada, però aquest va ser ASPACTACULAR! Van saber fer una molt bona tria els Amics!
      Siii, quina sort! :D

      ... i un dinosaure...

      Elimina