dilluns, 3 de febrer del 2014

Concurs

Per fi ha arribat el dia, permeteu-me que abans de parlar del nou disc, us expliqui de que anirà el concurs. Després de donar-hi moltes voltes, d'enviar correus i pensar com ho podria fer, he trobat la millor idea.

Som-hi, doncs.
No us adormiu i envieu la vostra pregunta. Foto de Ibai Acevedo. 

Per poder participar haureu de portar un seguidor al blog, és a dir, deixaré un temps de marge perquè busqueu algú a qui li agradin els Amics o el meu blog i que vulgui fer-se seguidor. Serà com el passaport per participar. Un cop ho hagueu aconseguit, haureu de pensar una pregunta, imagineu-vos que us trobeu en una habitació amb ells quatre i només teniu cinc minuts per fer-li una pregunta, quina seria? La més original guanyarà.

RECORDATORI:

1 pas: Portar un seguidor al blog. Un per persona.
2 pas: Pensar una pregunta original per ells.


El premi encara no el tinc pensat, però segur que valdrà la pena participar. Aquesta vegada teniu dues opcions, si ho preferiu podeu deixar la pregunta als comentaris o si teniu por que us la copiïn, me la podeu enviar al correu martetaa92@hotmail.com

Espero les vostres preguntes. Sí algú es salta el primer pas i va directe al segon, serà descalificat a l'acte.

2 comentaris:

  1. Aquests concurs (depen de les idees que tinguem al subconscient) ens farà pensar i imaginar coses no aptes per a menors... jajajaja és broma! (o no)
    Ja ens diràs fins quan tenim per participar ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu ho has dit, tot depen de la vostra imaginació! Hahaha

      Segurament us deixaré una setmana! :)

      Elimina