dimarts, 25 de febrer del 2014

Què els hi preguntaríeu?

Us trobeu en una habitació tancada amb els Amics i teniu 5 minuts per fer-els-hi una pregunta! Quina seria? La més original guanyarà!!! Teniu temps fins el 10 de març i com ja he dit en posts anteriors, podeu deixar la pregunta als comentaris d'aquest post o enviar-la al meu correu martetaa92@hotmail.com.


Espero les vostres preguntes. 

8 comentaris:

  1. Quins van ser els seus primers enamoraments!! ;)

    Aina Ustrell

    ResponElimina
  2. Els voldria preguntar tantíssimes coses...
    Però si hagués de triar-ne una suposo que els hi preguntaria per quin motiu el Dani va unir-se més tard al pis i si abans que ell arribés ja havien format Els Amics de les Arts (com a grup). :)
    Martina Bou

    ResponElimina
  3. Perque a les primeres entrevistes deien que en Ferran era el guapo del grup, quan tothom sap que el més guapot es en Dani? quin barem feien servir per afirmar-ho? numero de ligues? els comptaven?

    ResponElimina
  4. Hola marta,
    No sé, moltíssimes coses els hi preguntaría.
    Potser saber si encara ara son realment el grup de 4 amics que eren abans, o si muntar el grup de música els ha fet canviar en aquest sentit i ara mantenen més la relació professional que la amistat.
    Realment em fascina la relació que han arribat a tenir per arribar on han arribat, sempre partint de que van començar com una "broma".

    ResponElimina
  5. Marta guapa!
    Aviam...la meva pregunta seria.:Com creieu que la música ha fet canviar les vostres vides? En que ha influït?

    Aïda :)

    ResponElimina
  6. A última hora però, aquí va la pregunta!
    -Alguna vegada us heu menjat un shawarma mentre veieu un partit del barça amb el Puyal cantant els gols de fons??

    ResponElimina
  7. -En Dani té malsons a la nit perquè la lletra de l'affaire Sofia és "d'Aristòtil a Plató" quan, cronològicament, hauria de ser "de Plató a Aristòtil"?? (Però si no , no rima.)

    Arnau Esteban.

    ResponElimina
  8. Veient la vostra habilitat de reproducció, heu pensat en si algun dia deixeu la música montarieu una granja de conills?

    ResponElimina