dijous, 7 de març del 2013

La recta final!


En queden 3. Només 3 concerts per acabar la gira i ara ja us puc confirmar que aniré als tres, tindreu les tres cròniques. Aquí és on arriba el meu dubte, que preferiu les cròniques de Razzmatazz i el Palau separades o juntes en el mateix post? Si les voleu més separades, serien més extenses i si al contrari les voleu juntes, hi hauria més fotos. Seria una crònica més expressiva i que entraria més pels ulls. Vosaltres decidiu. Podeu deixar les vostres opinions als comentaris.


Parlant de Razzmatazz, ahir els Amics van desvetllar al seu blog que gravaran el concert i l'editaran en un CD-DVD que el maig es posarà a la venda. 

També ens van preguntar que ens semblarien dues edicions? Una seria la que us he comentat a dalt i seria més econòmica i l'altre més extensa que inclouria el "Diari de Gira": un llibret amb tot de fotos d'instagram més un petit escrit extret de les cròniques que hem fet a final de cadascun dels concerts. Aquesta última seria una peça més de col·leccionista. 

Us agradaria que tingués contingut extra? Estan pensant que el DVD podria incloure Microdocus i videoclips . Seria com un pack Espècies total. 

Si voleu respondre i opinar sobre les dues edicions, ho podeu fer aquí. 

Ah! També busquen títol pel disc. 

Aquesta tarda/nit al Teatre Municipal de Girona els Amics rebran els 4 Premis Enderrock. Si no hi podeu anar i no us ho voleu perdre, ho podreu veure per streaming  a partir de les 20:00 de la tarda. 

4 comentaris:

  1. Mmmmmm quin dilema...ara no se que triar...d'entrada diria les dues croniques per separat pero crec que em decanto per les dues juntes!!m'agrada aixo de forma visual!! :)!!i aixi poder comparar ambients!!que el dos seran molt grans pero molara!! :)!!

    Aixxx quina peneta que aixó s'acaba...pero be se que gaudirem al maxim i el que es millor juntes!! :)!!

    I be guapa només em queda dir falten dos dies jejejejeje!! :)!!ja tinc ganes!! :)!!

    Molts petonetsss!!muaaks!!
    Ana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa!

      Si, crec que potser divertit fer les dues juntes! jejeje... La idea és sorprendre i espero aconseguir-ho! :D

      Si que en fa si, però ens espera un final de gira BRUTAL!!!!

      Si, moltíssimes ganes de que sigui dissabte! :)

      Bona nit i pantalons! :)

      Elimina
  2. Hola! Jo, sobre tot per fer-li la contraria a l'Ana, prefereixo dues cròniques, ben detallades i repletes de fotos. Pensa que seran les dues darreres, i després què? Hem de disfrutar al màxim, sí, però com més records, millor, no?

    Apa, ens veiem la setmana que ve!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Loretta!

      Doncs de moment hi ha un empat! jajajaja.... També tens raó... Espero que us agradi el resultat final! :D

      Fins la setmana que ve! :D

      Elimina